GIANT ESCAPE 3 DISC METALIK CRNA L

Giant Escape 3 Disc je svestrani višenamjenski bicikl koji će Vas motivirati da budete aktivni i okrećete pedale svaki dan. Putujte na posao, vozite se na nastavu i otkrijte nove avanture u svojoj svakodnevnoj rutini.

Dolazi s laganim i izdržljivim ALUXX aluminijskim okvirom, uspravnim pozicioniranjem i visokokvalitetnim komponentama koji zajedno omogućuju glatku, ugodnu i zabavnu vožnju.

Opremljen je visokokvalitetnom kompozitnom vilicom i inovativnom D-Fuse cijevi sjedala koji pomažu ublažiti vožnju grubim cestama, apsorbirati udarce i povećati kvalitetu vožnje. Snažne disk kočnice nude sigurnost zaustavljanja u svim vremenskim uvjetima, a Giant S-X3 gume na 700c kotačima brzu, efikasnu i sigurnu vožnju.

Veći prostor za gume do 45 mm te integrirani prihvati za nosač tereta i blatobrane pružaju dodatnu svestranost tako da Escape Disc uvijek možete prilagoditi svojim potrebama.

Značajke:

  • Uravnotežen i efikasan
    Lagani ALUXX okvir, brzi kotači od 700 c i samopouzdano uspravno pozicioniranje nude efikasnu i učinkovitu kvalitetu vožnje.
  • Svestran i sposoban
    Snažne disk kočnice i širok raspon stupnjeva prijenosa pomažu Vam da povećate brzinu i lakše se nosite sa usponima uz veću kontrolu.
  • Robusna pouzdanost
    Čvrst okvir, izdržljiva vilica i pouzdani kotači nude sigurnost, a integrirani prihvati za nosač tereta olakšavaju nošenje dnevnih potrepština ili prtljage za vikend avanture.

4.099,00 kn

Specifikacije

Težina 25 kg
Više...
Okvir ALUXX-Grade Aluminum, disc
Vilica high-tensile steel, rack mount, disc
Lula volana Giant Sport, 15-degree, 25.4
Volan Giant Sport XC, 25.4
Prednji mjenjač Shimano Tourney
Stražnji mjenjač Shimano Tourney
Ručice mjenjača Shimano ST-EF41
Ručice kočnica Shimano ST-EF41
Kočnice Tektro mechanical disc
Osovina pogona cartridge
Pogon forged alloy, 28/38/48
Pedale Giant Urban Fitness
Lanac KMC Z7
Kazeta MF-TZ500, 14×34
Glavčine Giant GX wheelset, QR
Obruči / Kotači Giant GX wheelset
Žbice Giant GX wheelset
Vanjske gume Giant S-X3, 700x38c
Sjedalo Giant Sport Comfort
Cijev sjedala Giant D-Fuse, alloy