048 812 443 | Bana Jelačića 50, 48350 Đurđevac

Dostava

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Proizvodi koji se nalaze na ovim stranicama nisu gotovi proizvodi, već se proizvode na zahtjev kupca. To znači da su napravljeni upravo za Vas te rok dostave ovisi o redovnim uvjetima*.

Vrste dostava

Proizvode šaljemo isključivo brzim kurirskim dostavnim službama kao što su HP ExpressDPDDHLGLS.

Trošak dostave

Trošak dostave pokriva kupac te se zaračunava po cjeniku pošte. Trošak dostave se pridodaje cijeni izabranog proizvoda i naveden je na računu-narudžbenici. Trošak dostave se obračunava pred zaključkom narudžbe, tako da nakon dovršetka plaćanja nemate više dodatnih troškova. Cijena dostave vrijedi za područje cijele Hrvatske.

Koliko se čeka na isporuku pošiljke?

Nakon što pošiljku preuzme kurir dostavne službe, kupcu šaljemo broj pošiljke pomoću kojeg se izravno kod dostavne službe može informirati o vremenu isporuke paketa. BOBE TRGOVINA ne jamči za točno vrijeme isporuke. Dostavu pošiljaka obavljamo preko posrednika, odnosno tvrtki koje su registrirane za djelatnost dostave pošiljaka i paketa. Pošto taj dio posla ne obavlja Bobe trgovina, ona ne može biti odgovorna za moguća vremenska odstupanja od navedenog roka dostave. Svakog kupca koji narudžbu napravi preko naše internet trgovine, e-mail porukom obavještavamo o nazivu dostavne službe koja je preuzela paket i broju pošiljke. Nakon što pošiljku preuzme djelatnik dostavne službe, mi nemamo informacije o vremenu dostave. Upravo iz tog razloga kupcima šaljemo broj pošiljke kako bi istu mogli pratiti putem interneta, odnosno kako bi se kod dostavne službe mogli informirati o točnom vremenu dostave.

Pakiranje

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih prijaviti dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. *Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. Bobe trgovina trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka.