048 812 443 | Bana Jelačića 50, 48350 Đurđevac

UVJETI KUPNJE

Opći uvjeti poslovanja web trgovine www.bobe-bicikli.hr su sastavljeni u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Sadržajem objavljenom na web stranici www.bobe-bicikli.hr upravlja Obrt Bobe. Sadržaj je autorski zaštićen te se ne smije prepisivati, umnožavati ili na bilo koji način širiti!

Podaci o poduzeću:

  • Bobe
  • Bana Jelačića 50, 48350 Đurđevac
  • OIB: 88664370529

BOBE ne preuzima odgovornost za moguće posljedice pri uporabi web stranice i uključenog sadržaja. Poduzeće također ne preuzima odgovornosti vezane uz posljedice koje prouzročavaju informacije objavljene na web stranici. Bobe nije odgovoran za trenutnu nedostupnost web stranice, mogućih netočnih informacija niti za štetu nastalo zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. Posjetitelji sadržaj web stranice mogu upotrebljavati isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga uporaba, kopiranje, objava i distribucija web sadržaja ili njegovih dijelova bez dopuštenja Bobe trgovine je zabranjena.

Registracija korisnika

Svaki posjetitelj može pregledati našu ponudu i pohraniti izabrane proizvode u narudžbenicu, ali samo registrirani i prijavljeni korisnik može obaviti kupovinu ili pohraniti sadržaj narudžbe za sljedeću kupnju. Ako želi, preko elektronske pošte može primati i naše novosti, poruke i ponude, ugodnosti. Registrirani korisnici (članovi) su fizičke ili pravne osobe. Administrator web trgovine Bobe će sve primljene podatke štititi u skladu s pravilima privatnosti te u nijednom primjeru primljene podatke neće posredovati trećoj osobi. Svaki registrirani korisnik ima svoje korisničko ime i lozinku, s kojom se predstavlja. Lozinka je tajna i znana samo korisniku. Korisnik je dužan osigurati da te podatke koristi samo on ili osoba ovlaštena koja djeluje u njegovo ime.

Naručivanje u web trgovini

Naručivanje je moguće 24 sata na dan, sve dane u godini. Kupac može biti fizička osoba ili pravna osoba, uzimajući u obzir podatke proslijeđene kod registracije i slanju narudžbe. Nakon slanja narudžbe kupac-naručitelj preko elektronske pošte prima obavijest o primitku narudžbe. U njemu su navedeni naručeni proizvodi i količine koje je kupac izabrao. Kupcu su podaci o statusu i količini narudžbe od sada dostupni u web trgovini u rubrici-Moj račun. Kupoprodajni ugovor između Bobe trgovine i kupca-naručitelja je zaključen u trenutku kada se potvrdi narudžba (sistem vam automatski šalje elektronsku poruku o statusu narudžbe). Ugovor o kupovini u tiskanom obliku je pohranjen u sjedištu tvrtke, a kupac može dobiti pristup ugovoru preko potvrđenog e-maila prilikom registracije. Od toga trenutka su sve cijene i drugi uvjeti fiksni i vrijede za obje stranke.